Autószerelés

Autó használat során sokan megfeledkezünk arról hogy, az idő nem csak rajtunk de gépjárművünkön is meghagyja nyomati, Egyre öregebb ,nyűgösebb lesz gépjárművünk akárcsak mi magunk is, ilyenkor  gyakrabban jelentkeznek meghibásodások járművünkön,  ezek használattól és a karbantartások megtartásától függően, lehetnek kevésbé illetve jelentősebb kiadások. Sokszor találkozunk rendszeresen kihagyott olajcserével, rendellenes kopogások figyelmen kívül hagyásával, vagy folyadék vesztésből bekövetkező meghibásodásra stb. ,majd egyszer csak jön a telefon , hogy megtörtént a baj.. Pedig az előírt karbantartások időben betartott elvégzésével  gépjárművünk állapotát jó kondícióban tarthatjuk, így a nagyobb kiadásoktól is megkímélhetjük magunkat.

A mostani gyorsan fejlődő világban, szinte naponta találnak fel valami újat, igaz ez az autó iparra is. Amíg az ezredforduló környékén vagy előtt gyártott autókat, némi lelkesedéssel és utánjárással akár otthon is lehetett szerelni, addig az egyre közeledő  napjainkban eladott új autónál, már egyre bonyolultabb szerkezetekről beszélünk. Ezeken az autókon már nem tudunk mi állítunk az alapjáraton egy csavarral. manapság szinte mindent az elektronika vezérel vagy elektromos parkoló fék , stb. amikhez diagnosztikai eszköz és hozzáértő szakértelem nélkül nem tudunk otthon hozzányúlni. 

Ezzel a témával kapcsolatban az alábbi linken további érdekességeket olvashatsz: otthoni_autoszereles

Cégünk felszereléseivel és szakképzet csapatunkkal mindig napra készen várjuk ügyfeleinket legyen szó olajcseréről, futómű felújításról  motorgenerálról vagy balesetes gépjármű renoválásáról. 
Számunkra fontos a Ti elégedettségetek, ezért minden általunk elvégzett munkára garanciát vállalunk.

Autószerelési szolgáltatásaink

Időszakos karbantartás
Futómű javítás
Nyomatékváltó javítás
Hibakód törlés
Nagy szervíz
Motor generál
Alkatrész ki és beszerelés
Tanácsadás
Fék javítás
Kipufogó javítás
Hibamegállapítás
Fényszóró állítás